Snowflakes

Kina og jeg har mange felles interesser, men en av de største må nok være snø. Jeg ELSKER snø. I vinterhalvåret våkner jeg hver eneste morgen med et håp om at det er hvitt ute, og blir like skuffet hver gang Sørlandet ikke leverer. Hadde det vært mulig skulle jeg gjerne bodd i winter wonderland året rundt, med et stort samojedspann og ski på beina akkurat når jeg ville. Det hadde vært noe, det! Men frem til da klager jeg ikke over det lille vi får, og på Voss er heldigvis værgudene litt mer spandable med snøen enn i Kristiansand. Fjerde juledag våknet vi nemlig opp til 40 cm puddersnø! Du kan jo tenke deg hvem som kastet på seg ullklærne og kom seg ut i rekordfart. Det var NYDELIG!

Jeg fikk filmet litt på turene våre i juleferien, og om alt går etter planen kommer mesterverket på bloggen en av de nærmeste dagene. Jeg merker jeg får abstinenser etter å komme meg ut i snøen igjen, med å sitte og jobbe med dette. Take me back!  

Bilde tatt av Silje Trohaug

 

4 Responses

 1. Emilia
  Svar
  6 januar 2018 at 10:28 pm

  Hoppas också alltid på snö när jag vaknar! Men södra Sverige är tyvärr inte så snösäkert. Härlig bild! 🙂

  • beatetrohaug
   Svar
   7 januar 2018 at 12:51 am

   Godt vi er flere som er glade i snøen! 🙂 Tusen takk!

 2. Prima
  Svar
  8 januar 2018 at 9:48 pm

  Synes også nysnø er deilig. Og trugeturer, men alt i alt er nok Prima mer glad i snø enn meg:)

  • beatetrohaug
   Svar
   10 januar 2018 at 3:13 pm

   Herlig! 😀

Leave A Reply

* All fields are required