Let’s get social

God fredag til deg! Jeg håper du er like klar for helg som det Dis er!

Jeg stikker egentlig bare innom for å fortelle deg at jeg setter utrolig stor pris på at du følger bloggen min og for at du velger å bruke litt av tida di her inne. Alle besøk og kommentarer betyr mye. For at det skal være så enkelt som mulig for deg å følge meg, finnes bloggen nå både på Facebook og på Instagram. På Facebook har jeg oppretta sida beatetrohaug.no, og på Instagram finner du oss på beaterohPå sistnevnte kommer det også en del hverdagslige mobilbilder som ikke kommer på bloggen, som oftest på stories. Har du Instagram selv, så må du gjerne legge igjen profilen din i kommentarfeltet. 

2 Responses

 1. Lillian www.sognafaret.no
  Svar
  5 januar 2018 at 9:17 pm

  Følger med veit du 😉 Fant deg egentlig først på Instagram. Flotte bilder flere steder synes nå jeg da. Lykke til med agilityen i år, jeg skal på kurs med minstemann i slutten av januar.

  • beatetrohaug
   Svar
   6 januar 2018 at 11:40 am

   Tusen takk for det! Så spennende med kurs, det håper jeg vi får høre mer om:)

Leave A Reply

* All fields are required