2017s høydepunkter

J A N U A R  –  F E B R U A R  –  M A R S

Vinteren 2017 var en ganske rolig tid, som ble brukt til lange turer i skog og mark, agilitytrening og gjeting. Helt til 4.mars. Da ble det liv i leiren, for da flytta Dis inn til oss. Da fant jeg raskt ut at Mali har vist seg å være en utrolig enkel valp, sammenlignet med det valpemonsteret jeg nå hadde tatt med innenfor husets fire vegger. Haha.

A P R I L  –  M A I  –  J U N I

I april var det mye som skjedde. Størst av alt var det nok at jeg hadde eksamenshelg og ble ferdig utdannet Canis klikkertrener. Kina og jeg gikk to agilitykurs, og i juni stilte vi på startstreken på Vossastevnet. Det ble ingen stor suksess, men vi lærte mye. Ellers var vi noen turer på gården, og feira en skikkelig norsk påske på Voss med ski på beina og hyttetur. I juni reiste min kjære og jeg til Malta på ferie i 11 dager. Perfekt oppladning før en sommer med jobbing! Og, ja – valpis gikk online utstillingskurs og vokste som ugress, ble sååå stor!

J U L I  –  A U G U S T  –  S E P T E M B E R

I tillegg til jobbing og et valpeshow, bestod disse månedene av mye friluftsliv. Vi gikk turer i fjellet, var på telttur, og besteg Horndalsnuten (1461 moh). Toppturen til Horndalsnuten var helt fantastisk. Ekstra gøy var det at alle tre hundene var med, både Mali med ryggen sin og Dis på bare 6 mnd. Jeg var helt utslitt etterpå, av å ha en sheltie i ryggsekken nesten hele tida, da de bytta på, men med en utsikt som tar pusten fra deg og fjell vakrere enn de fleste, var det uten tvil verdt det. Ellers var vi en helg på Hovden, og på hyttetur med gode venner på Kvamskogen. Vi gikk LP-kurs med Monica Wickstøm, og deltok på Arendalsstevnet.

O K T O B E R  –  N O V E M B E R  –  D E S E M B E R

Oktober var en veldig innholdsrik og fin måned. Vi tilbrakte høstferien på Voss, gikk sporkurs på Evje og var på agilitystevne i Stavanger. I november var var vi med på utstilling i Letohallen og vi hadde noen fine dager i Oslo før Dogs4all-helga. Vi fikk også med oss et foredrag med Siv Svendsen om belønning og et online webinar om fysisk trening av hund. Juleferien ble feiret hjemme på Voss med familien, hvor vi kosa oss med lange turer, bålturer, skitur og innekos.

Håper du har hatt et flott 2017, du også!

Leave A Reply

* All fields are required