Aiming high

Det er ingen hemmelighet at Dis skal brukes til agility, og nå som ho har fylt ett år, kan vi virkelig begynne veien mot en agilitydebut. Den 2.juli er ho gammel nok til å starte i konkurranse, og selv om det ikke er et mål å starte med en gang ho har lov, ser jeg for meg at vi stiller til konkurranse i løpet av høsten 2018. Dis viser gode egenskaper jeg ser etter i en konkurransehund, og innen agility virker ho allerede veldig lovende. Da ho var et halvt år gammel var ho allerede like rask som Kina, og ho er lett i kroppen og smidig bygget. Ho elsker fart og jobber allerede veldig bra sammen med meg. Vi har ikke trent så mye agility enda, men det lille vi har gjort har vært spektakulært. Progresjonen har vært upåklagelig, og ho viser stor motivasjon for å få trene agility. For vaskebjørnhalen sin jobber ho som et jern. Om igjen, og om igjen. Jeg gleder meg til en fantastisk treningsvinter. The best is yet to come!

Bilde tatt av Silje Trohaug

I F   Y O U R   D R E A M S   D O N ‘ T   S C A R E   Y O U ,
T H E Y   A R E N ‘ T   B I G   E N O U G H

Vi har to langsiktige mål; å ha godfølelsen på banen, og å få tittelen norsk agilitychampion. Veien dit består av en stor mengde prestasjonsrettede delmål. I 2018 skal vi starte med å jobbe målrettet og strukturert mot denne drømmen. Jeg har startet på å plukke vårt store mål fra hverandre og satt opp noen delmål for året. Treningsdagboken vår kommer til å bli vår beste venn fremover, og en del av det kommer også til å havne på bloggen. Jeg håper vi kan inspirere og motivere hverandre på den måten 

I 2018 skal vi:

 • Debutere i hopp
 • Innlæring av slalåm
 • Starte innlæring av RC
 • Innlæing av svingkommandoer
 • Trene tunnelinnganger fra alle tenkelige vinkler og possisjoner
 • Etablere en god startrutine
 • Utvikle trygghet i stevnemiljø
 • Bygge en god fysikk

Vi har også store planer om å lese noen bøker, å tilegne oss enda mer kunnskap og å gå noen kurs. Til nå har vi to planlagte kurs; Silje Johansen i april, og Odalen agility camp i sommer. Det kommer til å bli vannvittig gøy!

Hva er deres mål for 2018? 

2 Responses

 1. Prima
  Svar
  5 januar 2018 at 7:36 pm

  Lykke til med målene deres, gleder meg til å følge dere på veien:)

  • beatetrohaug
   Svar
   5 januar 2018 at 8:15 pm

   Tusen hjertelig takk!! 😀

Leave A Reply

* All fields are required