Himmel på jord

Det er fyr i peisen, Lukas ligger på fanget og maler, og jeg kjenner føttene er slitne etter to lange turer i dag. Det vil jeg påstå er en veldig vellykket start på juleferien hjemme. Etter frokost tok jeg på meg alt jeg har av varme klær og hang kamera rundt halsen. Det regnet og var skikkelig guffent, men før vi visste ordet av det skiftet været helt og det ble så fint. Og som vi kosa oss! Det var så herlig å gå tur med snø under skoa igjen. Kina var helt i ekstase, noe som kom godt til uttrykk i øynene hennes. Ho var helt vill i blikket og øynene hennes var kulerunde hele turen – himmel på jord! Dere kan jo bare se her, haha.

W H A T   A   W O N D E R F U L   D A Y

 Hva har dere gjort i dag? 

 

 

 

 

 

2 Responses

 1. Lillian www.sognafaret.no
  Svar
  21 desember 2017 at 7:06 pm

  Ingenting er som å se en hund i møte med vinterens første snø…

  • beatetrohaug
   Svar
   23 desember 2017 at 4:03 pm

   Helt enig!

Leave A Reply

* All fields are required