Halfway there

H O M E   F O R   C H R I S T M A S

Nå sitter vi på toget, hundene og jeg. Vi har fått overstått første del av hjemturen og en time venting i Drammen for togbytte. Snart er vi hjemme – det blir fantastisk! Det er første gang jeg tar toget med alle tre, og det har gått over all forventning. Mali og Kina har jeg omtrent ikke sett noe til, og jeg må med jevne mellomrom sjekke om de fremdeles ligger her eller om de har funnet seg noen å smiske seg innpå. Men de bare sover og slapper av ved føttene mine, til tross for hunder på alle kanter. Dis derimot; ikke like rolig. Ho prøver å holde meg informert om alt som skjer,  og viktigst av alt; med jevne mellomrom fortelle at ho selv er her. Haha! Ho skal helst hjelpe meg å strikke, stikke snuten mellom setene for å hilse på de som sitter bak oss, og vise alle hvor sjarmerende ho kan være. Effektiv strategi for å få oppmerksomhet, si. Ho og Kina hadde dessuten et lite uplanlagt show for alle og enhver i Drammen, da de syntes ventetiden ble for kjedelig. Kina sang for full hals og prata i vei, mens Dis bidro med å «fly på» Kina, med begge frambeina godt planta i ansiktet på henne. Igjen og igjen. Og Kina sang videre. Haha.

Ikke bare bare med 10 timer på tog skjønner dere! Ha en super dag videre 

2 Responses

 1. Vilde
  Svar
  20 desember 2017 at 4:11 pm

  Haha så herlig! Imponerende å reise med 3 (!) hunder så langt og helt alene:-) Men herlig når de har personlighet, da blir de fleste fremmede litt mer myke om du skjønner 🙂

  • beatetrohaug
   Svar
   21 desember 2017 at 6:25 pm

   Takk for det, det er ikke noe problem å reise med disse tre heldigvis 😉 Hehe, absolutt 🙂 Dis er en skikkelig moroklump, digger det!

Leave A Reply

* All fields are required