6 years ago

For seks år siden endret livet mitt seg. For seks år siden bega pappa og jeg oss ut på en 22 timers lang tur, som startet med at vi kom ett minutt for sent til den første ferja. For seks år siden holdt jeg Mali i armene mine for første gang. For seks år siden ble jeg hundeeier! 

Og dette var starten på en drøm! En drøm som bare har vokst og utviklet seg mer og mer. Mali og jeg har hatt seks utrolig flotte og innholdsrike år sammen, og ho beriker livet mitt på en helt uforståelig måte. Vi har så mange gode minner. Utrolig fine minner. I 2015 hadde vi vårt største lydighetsøyeblikk, med en fantastisk godfølelse i ringen. Jeg husker det som om det var i går. Mali gikk som en drøm, og vi vant klassen. I 2016 konkurrerte vi i LP kl 3, med 142 poeng, også med første plass (som eneste ekvipasje i klassen). HA-HA! På debuthelgen vår i rallylydighet klinte vi til med en 1.plass og en 3.plass, og på sporhelgen nå i høst viste ho at ho er helt rå på spor. Mali er så god, og tar i mot alle som kommer inn i flokken vår med åpne armer (og en god dose oppdragelse).

Nå ser faktisk ryggen hennes ut til å holdes i sjakk også. Ho har hatt minimalt med smerter i det siste, og det er ingenting som gjør meg mer glad. Ho er med på lange turer og vi har begynt å trene litt igjen. Endelig ser det ut som vi har funnet ut hva som fungerer for henne. Så i dag feirer vi med langtur, Mali og jeg. Seks år, tenk det, da!


  

 

 

 

Leave A Reply

* All fields are required