A perfect day

Denne søndagen har vært perfekt! Vi sov veldig lenge, og så gikk jeg en kort morgentur med Mali og Kina. Til Dis sin store forferdelse fikk ho ikke lov til å være med, og måtte i stedet trene på å være alene hjemme. Helt alene og forlatt, at vi kunne være så slemme! Ho protesterte i vei og da ho forstod at det ikke nyttet, satte ho i gang rene julekonserten. Haha. Men sjokkerende nok kom vi tilbake, og julefreden kunne fortsette. Den neste halvtimen lå hundene og kosa seg med frokosten sin, servert i hver sin kong, og Åsmund lagde eggerøre og nystekte baguetter til frokost. Så var det bare å krype sammen i sofaen med «Fantastic beats» og en god kopp kaffe. Mm!

Nå har vi gått en fin tur i kulden, og Mali og Kina har fått julevasken. Dis må nok vente til i morgen, men det tror jeg ho synes er like greit. Ja, egentlig så synes ho ikke at ho trenger noe julevask i det hele tatt. Haha. Men heldigvis lar ho seg bestikke.

Hva har dere brukt søndagen til? 

Leave A Reply

* All fields are required