Let it snow

W I N T E R   I S   B A C K 

Det snør igjen – herlighet! Dis hadde nesten mistet håpet nå, men nå sitter vi her og holder pusten hele gjengen, og krysser fingene for at vinteren skal komme tilbake. Dis har stilt seg opp ved verandadøren. Kikker ut, kikker på meg, kikker ut, og beundrer de store flakene som i sakte film faller ned fra himmelen. Bakken blir hvitere for hvert sekund som går, og jeg tror faktisk vi bare må hive på oss klær og komme ut før det slår over til regn. La det snø – masse! Og plis la det vare! Ha en nydelig desemberdag! 

Har dere snø? 

 

4 Responses

 1. Lillian www.sognafaret.no
  Svar
  14 desember 2017 at 7:09 pm

  Masse snø! Nei kanskje ikke masse, men nok til å gå på ski i alle fall. Hundene storkoser seg og det er bare å nyte. Håper snøen holder seg til påske, så en kan få noen skikkelige vinterdager. Det er det ikke bare de firbeinte som setter pris på. Skikkelig fin nisselue som du har brukt, jeg har bare sånne små. Hvor har du kjøpt den?

  • beatetrohaug
   Svar
   15 desember 2017 at 10:52 am

   Herlig! 😀

 2. buroyfoto
  Svar
  17 desember 2017 at 6:45 pm

  Så herlige portrett bilder av hunden! Fantastisk 😀 Kunne blitt god jul kort, hehe!

  • beatetrohaug
   Svar
   17 desember 2017 at 11:32 pm

   Tusen takk for det! 🙂 😀

Leave A Reply

* All fields are required