Juleforberedelser

Det var godt vi kom oss ut på tur i går, for i dag er vinteren vår i ferd med å regne bort. Om sant skal sies, så frister det lite å bevege seg utenfor døren mer enn nødvendig – perfekt dag til å pusle med ting innendørs og bare slappe av. Hundene er i gang med kong nummer to, og er ganske fornøyde med tilværelsen. Bortsett fra Dis da, selvfølgelig. Ho skal helst ut, minst én gang i halvtimen, men ombestemmer seg hver gang jeg gir henne tilbudet. Lille optimisten, haha. Vi får håpe på bedre vær fremover!

Det er jo Lucia-dagen i dag, og jeg har innført en ny tradisjon. Jeg husker jo da vi var små, gikk i Lucia-tog og spiste lussekatter. Vel, lussekattene er tilbake! Deigen står til heving, og jeg gleder meg til litt nostalgi. Juletreet lyser opp leiligheten, Michael Bublé synger Cold december night, og jeg skal straks i gang med å strikke ferdig noen votter. Så uværet får bare herje – vi skal bruke kvelden til å kose oss med lussekatter, drikke varm kakao, sitte tullet inn i et ullteppe og tenne stearinlys. Julegaver skal pakkes inn og de resterende gavene skal planlegges. Det blir ikke koseligere enn man gjør det til selv.

Vi ønsker dere en koselig kveld!  

 

 

Leave A Reply

* All fields are required