Tiddelibom

O H   H E L L O   T H E R E 

Nisseluen vår er sporløst forsvunnet, så da vi skulle ut på tur for å prøve oss på julebilder i dag måtte vi improvisere. For vi har jo endelig fått snø nå, og må benytte sjansen før den løper fra oss. Vi kom oss så vidt ned til sjøen før himmelen ble rosa og sjøen reflekterte som den aldri før har reflektert. Det raslet i lommen min, og på få strakser var Mali på plass. Klar som et egg til å være modell, for det pleier å lønne seg. Så sånn ble det; årets første, men desidert ikke siste, julebilde.

Både hundene og jeg er i ekstase over snøen som har kommet, men den ene av oss tar gleden til nye høyder og har sprengt skalaen for galskap. Haha. Det har klikket for minsten i flokken, og det lille snevet av fornuft og selvkontroll som en gang ekstisterte, har forduftet uten forvarsel. Heldigvis slår det henne helt ut å være så gal, noe som resulterer i rolige kosestunder resten av dagen. Det kan vi like!

 

2 Responses

 1. Marianne//mliis.com
  Svar
  12 desember 2017 at 10:04 pm

  Å herre min hatt så søt hund og kjempe fint bilde! 😀

  • beatetrohaug
   Svar
   12 desember 2017 at 10:07 pm

   Tusen takk for det! 🙂

Leave A Reply

* All fields are required