Kløv it is

Turen i går gikk akkurat som planlagt, bortsett fra at jeg glemte igjen kakaoen hjemme, men du kan nå tro at det fikk lov å ødelegge. Vi hadde en herlig tur, og gikk enda dypere inn i skogen enn vi gjorde på mandag. Man merker godt at temperaturen har steget igjen her i sør – det var så mye vann, og flere ganger måtte vi (eller jeg, for hundene bryr seg jo ikke akkurat) gå store omveier for å komme oss forbi. Rett før vi skulle gå hjemmefra lot jeg Kina få valget mellom sele og kløv. Reaksjonen hennes var ikke til å misforstå. Ho logret med hele kroppen, klarte knapt stå rolig og kastet hodet inn mot åpningen, for å få kløven på raskest mulig. Kløv it is! Jeg skal nok være glad for at det var tomme plastposer ho hadde oppi, for det gikk over stokk og stein i skogen. Ho presset seg gjennom trange passasjer og plasket rundt i vanndammer. Men tørr kløv eller lykkelig border collie – det er ikke akkurat noe vanskelig valg. Jeg tror kanskje vi må kløve litt oftere.

Tre og en halv time og 11.600 steg senere, var vi hjemme. Med poter og pels fulle av gjørme og kvister, og øyne som så vidt ble holdt åpne, sank de sammen i de gode, myke hundesengene sine. Og der lå de resten av kvelden, veldig fornøyde, så jeg kunne nyte fredagskvelden med Netflix, strikking og god samvittighet.

Har dere hatt noen fine turer i det siste?
God helg, dere! 

 

Leave A Reply

* All fields are required