Hjem til jul

Billettene hjem til jul bestilt, og jeg kan endelig begynne nedtellingen til snø og skikkelig vinter. Jeg kan virkelig begynne å glede meg til å gå lange turer på fjellet, vasse med snø til knærne, ake i mørket og lage bål i skogen. Snart er det slutt på fristende snap’er fra familien og lengsel etter å spenne skiene på beina. Vi skal hjem! Hjem til familien. Hjem til Natasha, Luna og kattene. Hjem til tradisjoner. Hjem til jul. 

Her i Kristiansand har vi i alle fall ikke vinter. I går var det skikkelig høstvær, og gradestokken holder seg på helt feil side. Nå må det vel snart komme et snøfall?! Bare et lite ett? Men snø eller ei, vi må prøve å nyte førjulstiden likevel. Hundene har startet dagen veldig greit, med åpning av dagens luke i kalenderen og fått frokosten servert i hver sin kong. Om ikke lenge bærer det ut på tur, og i dag skal vi tilbake til skogen. Kina har ligget og kikket på meg lenge allerede, ho skjønner at det er noe på gang. Planen er å forsette utforskningen vår og dra på oppdagelsesferd enda dypere inn i skogen. Med kakao i sekken, så klart! Det blir trivelig.

Hva er deres planer for dagen? 

 

2 Responses

 1. Lillian www.sognafaret.no
  Svar
  8 desember 2017 at 2:09 pm

  Jeg er så heldig at jeg har snø hjemme ennå. Regnværet de siste dagene har tæret på den, men det er nå hvitt på bakken ennå. Over helga skal det bli kaldere og komme en dæsj med snø, så vi krysser fingrene for skiføre!

  • beatetrohaug
   Svar
   9 desember 2017 at 2:01 pm

   Åh, så heldige! Krysser fingrene med dere! 🙂

Leave A Reply

* All fields are required