Valpedis

Jeg kan nesten ikke tro at den lille sprettballen allerede nærmer seg året! Den 2. januar fyller ho år, men jeg synes det er på høy tid å mimre litt i valpebilder nå likevel. Valpetiden med Dis har vært så fin, ja helt fantastisk. Ho har smeltet hjertet mitt totalt, og jeg er så glad i den lille kenguruen min. Jeg har nytt valpetiden så til de grader, men helt ærlig, så har jeg også gledet meg til ho skulle bli litt større. Til ho kan bestige høye fjelltopper, til vi kan starte ordentlig med agility og til vi ikke har de samme «begrensningene» lenger, som man har med en valp. Alle tidsperiodene en hund går gjennom er veldig vakre, på hver sine måter.

Minsten i flokken er akkurat som ho skal være: plagsom og bortskjemt – og ho elsker det! Sånn har ho vel vært helt siden dag 1, og slik kommer ho nok til å være hele livet.  

C O L L E C T   B E A U T I F U L   M O M E N T S


Foto: Marie Balstad

 

5 Responses

 1. Lillian www.sognafaret.no
  Svar
  7 desember 2017 at 8:48 pm

  Valpetiden går så alt for raskt. De er store før en får sukk for seg. Da er det greit å ha mange valpebilder å se tilbake på for å minnes hvor små de egentlig var når en ble kjent med dem første gangen. Mitt siste tilskudd til flokken har akkurat blitt 6 måneder, men jammen har hun blitt stor allerede.

  • beatetrohaug
   Svar
   7 desember 2017 at 9:14 pm

   Helt klart! De vokser som ugress. Og når de blir rundt året begynner de å se så voksne ut også, men er heldigvis fremdeles veldig valp i hodet:D

 2. Prima
  Svar
  8 desember 2017 at 12:18 pm

  Jeg savner valpetida jeg. Savner det å være nyforelska, og synes alt hunden gjorde var fantastisk(nesten alt da)
  Og er navnet hennes Collect Beatiful Moments- for et fantastisk navn:)
  Du tar fantastisk gode bilder, mulig å hyre deg for fotoshoot?

  • beatetrohaug
   Svar
   9 desember 2017 at 2:00 pm

   Det skjønner jeg godt! Det hadde vært et veldig fint navn, men Dis sitt utvalgte er Spend A Penny:) og Mali heter Bundle of Joy:)
   Tusen takk for det! Så hyggelig, jeg stiller gjerne opp som fotograf! 😀

 3. Prima
  Svar
  8 desember 2017 at 12:20 pm

  Og nå gikk jeg inn og sjekket og det var jo ikke navnet hennes. Men jeg stjeler det til neste valpe/valpekull:)

Leave A Reply

* All fields are required