En hundeeiers ønskeliste

Okei, jeg klarte ikke dy meg. Da tanken slo meg om at jeg kunne skrive om julegavetips til hundeeiere, ble fristelsen for stor. Så den siste timen har jeg storkost meg med å lage en ny bildecollage, av alle tingene jeg selv har lyst på, pluss litt ekstra. Haha. Små gleder, altså! Jeg må vel også innrømme at ikke alle tingene er veldig retta mot hundeeiere, kanskje heller mot friluftsliv. Men hey, det henger jo ofte sammen, og hundene (i alle fall mine) får stor glede av det om jeg får en sovepose eller sekk, og drar dem med på tur i villmarken. Det er ikke få gangene jeg har putta en sheltie i sekken på vei hjem fra tur, og der sitter de med vinden i pelsen og nyter livet. De to revene trives nå så godt i sekken at jeg nesten tror de lurer meg noen ganger. Smartingene! 

J U L E G A V E T I P S   T I L   H U N D E E I E R E

1 Osprey tempest – 2 Salomon Speedcross – 3 Baggen belte villmark –
4 Alfa King Queen fjellsko – 5 Ticket to the moon hengekøye – 6 GoPro Hero –
7 Exped dowmat liggeunderlag – 8 Ulvang lue – 9 Devold Svalbard genser – 10 Primus kasserolle 

1 Canelana ulvotter – 2 Canon objektiv – 3 Norrøna Falketind down –
4 Åsnes Breidablikk fjellski uten stålkanter – 5 Åsnes skifeller – 6 Agility Från grunder til førsta start –
7 Aim’n sweatpants – 8 Baggen kjørestrikk – 9 Nike Tech fleece hettejakke

Ha en super ettermiddag og kveld! 

2 Responses

 1. Prima
  Svar
  6 desember 2017 at 7:45 pm

  å den Devold genseren så herlig ut.
  Og den agilityboken er veldig bra:) Får håpene du har snille vofser som gir deg det du ønsker deg:)

  • beatetrohaug
   Svar
   6 desember 2017 at 10:08 pm

   Den genseren virker utrolig digg!
   Så godt å høre, da satser vi på at den kommer til å ligge under treet:)

Leave A Reply

* All fields are required