Energiboost

Herlighet, så godt det var å komme seg ut i skogen igjen! Jeg hadde et stort smil plantet i ansiktet hele turen, og nøt synet av hunder som var genuint lykkelige i tre timer – du kan jo tenke deg!

Vi liker oss veldig godt i denne skogen, men det blir fort til at vi går de samme rundene. I går derimot bestemte jeg meg for å utforske en ny del. Og det burde vi gjøre hver eneste dag. Vi kom ikke mange hundre meterne før vi kom over et helt nydelig sted ved et vann, og der ble vi. Jeg satt meg godt tilrette lent mot en tre og rensket en klementin, mens hundene hadde godbitsøk og utforsket vårt nye paradis. Solen kastet et gyllent lys over skogen, og gjenskinnet fra isen på vannet satte prikken over i’en. Det var magisk!

Slike dager gir meg så mye. Ryggproblemene til Mali så vi ingenting til og ho var så lekende og lett i kroppen hele turen. Og Dis sprer jo fremdeles enormt med glede. Det går ikke en eneste dag uten. Ho var helt propell hele turen, og hadde så mye glede i den lille kroppen, som bare måtte ut. Ho fikk lokka med seg Kina til å sveve over lyngen sammen med henne, og fy søren, de kosa seg altså!

Nå håper vi det snart kommer masse snø, så skogen blir enda vakrere!

4 Responses

 1. Prima
  Svar
  5 desember 2017 at 12:38 pm

  En blir jo varm og lykkelig av å lese dette innlegget:)

  • beatetrohaug
   Svar
   5 desember 2017 at 2:15 pm

   Så hyggelig å høre!

 2. Lillian
  Svar
  5 desember 2017 at 3:18 pm

  Så mange flotte bilder du har. Følger deg på instagram, men nå kan jeg jo følge med litt her også 😉

  • beatetrohaug
   Svar
   5 desember 2017 at 3:49 pm

   Tusen takk skal du ha, Lillian! 🙂 Så hyggelig!

Leave A Reply

* All fields are required