Julegavetips

Jeg må virkelig ta meg selv i nakken for å ikke gå helt bananas med årets julegaver. Det er SÅ gøy å kjøpe gaver til hundene! Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som synes det!? Om sant skal sies så begynner jeg så smått å ha en del av de produktene jeg ønsker til hundene mine, men helt ferdig blir man jo aldri. Og man må jo ha litt å bytte mellom. Haha. Jul er jo en ypperlig anledning til å unne seg noe man lenge har siklet på, eller bare en unnskyldning til å kjøpe noe nytt. Øverst på ønskelisten min akkurat nå står Fitpaws i en eller annen form og Canelana-senger til å ha i Variocage’n. Det hadde virkelig gjort susen om det lå under treet i år, men om det ikke skulle gjøre det, er det ikke verdens undergang. Det er jo SÅ mye annet fint også.

Å R E T S    J U L E G A V E T I P S

1 FitPaws K9 Bone. – 2 Zero DC sele – 3 Ruffwear Floatcoat – 4 Ke-hu Power –
5 Orbiloc – 6 Ruffwear Front Range – 7 Ke-hu Mop – 8 Orbee Ball – 9 Mælson stoffbur –
10 Canelana hundeseng i ull – 11 Back on Track – 12 Kong Quest Starpod

Har dere hundens julegave(r) i boks?  

Leave A Reply

* All fields are required