I armkroken

Tenk at det allerede er 3. desember og første søndag i advent! Jeg kjenner at det kribler litt i magen bare ved tanken, på den måten som det kribla da jeg var liten og visste at julalften nærmet seg med stormskritt. Det skal bli så godt å dra hjem til Voss og feire jul med familien, spise pinnekjøtt og nyte den fine tiden. Frem til da skal vi kose oss i Kristiansand og gjøre vår beste for å skape en fin førjulstid. I dag har jeg ligget på sofaen med Kina sovende i armkroken, tullet inn i et ullpledd og med en god bok på fanget. Åh, jeg kunne ligget sånn i hele dag, men to-do listen skriker at jeg snart må komme i gang. Øverst på den står det for øyeblikket å planlegge den kommende uken. Det synes jeg alltid er så greit å gjøre på søndager, da er man klar når vekkerklokken ringer mandags morgen og kan starte dagen effektivt.

PSST! Jeg tenkte å tipse dere om et gratis online foredrag om trening av hund. Onsdag 6. desember skal Nordisk Heste- og Hundeterapiskole AS lære oss om trening av styrke, utholdenhet, koordinasjon, balanse og generelt om hvordan man kan ta fornuftige treningsvalg. Få det med deg du også! Les mer og meld deg på HER.

Riktig god første søndag i advent!

Leave A Reply

* All fields are required