Hundenes adventskalender

Denne jula har hundene fått hjemmelaget adventskalender, og gjett om det falt i smak da! Jeg hadde tre snuter på kanten av bordet gjennom hele innpakningen, og nå som kalenderen er ferdig går de stadig å kikker opp på hylla, i håp om at det på magisk vis skal ramle én ned. Årets pakkekalender er felles for alle tre, og de har hver sine dager å åpne på. For at det skal være så rettferdig som mulig, får alle tre også smake hver dag, for inni hver pakke er det en bit til hver. Så langt funker dette systemet kjempebra. Alle er strålende fornøyde og følger spent med fra sidelinja når pakken åpnes. Til Dis sin store glede var det hennes tur i dag, ho synes ikke det er så lett å vente på tur enda. Haha. Dagens luke falt også veldig godt i smak, og de lå lenge og kosa seg med hvert sitt tyggebein. Det er fint å kunne gi hundene litt ekstra kos i adventstida også 

Får deres hund adventskalender?

Leave A Reply

* All fields are required