Første desember

Nå er vi i gang. Virkelig i gang. Juletreet glitrer og skinner, og julemusikken klinger i veggene. Jeg sitter og sipper på en god og varm kopp kakao, mens hundene ligger og sover. Og jeg er så glad! Glad for at det endelig er desember, årets desidert beste måned. Glad for at det snart er juletid. Glad for at jeg endelig kan lansere den nye nettsida mi til dere;

b e a t e t r o h a u g . n o 

 

Så, hjertelig velkommen til min nye nettside og blogg! Jeg håper du vil komme til å trives her, og at dette kan bli et sted hvor du kan hente motivasjon og bli inspirert. Jeg vil gjøre mitt beste for å gjøre tiden din verdt besøket, og gleder meg stort til å dele stort og smått med dere fremover. Først ut (i morgen) skal jeg vise dere hundenes hjemmelagde julekalender. De har fått åpna første pakke, og de små snutene ser ikke ut til å klare og vente en hel dag på neste.

Ha en nydelig 1. desember! 

2 Responses

 1. Prima
  Svar
  1 desember 2017 at 6:23 pm

  Så utrolig koselig å høre fra deg igjen. Nå gleder jeg meg til høre koss dykk he det. God advent.

  • beatetrohaug
   Svar
   1 desember 2017 at 10:41 pm

   Tusen takk! 🙂 Veldig glad for å være tilbake, og gleder meg stort til fortsettelsen. God advent!

Leave A Reply

* All fields are required